+90 212 909 12 04 
  info@businessenglish.com.tr
tr

Hospitality

Otelcilik

(Mesleki İngilizce Kursları)

Business English® Otelcilik İngilizcesi Kursları otelcilik sektöründe çalışan tüm profesyoneller ve otelcilik alanında kariyer planlayan yeni mezunlar için özel olarak yapılandırılmış mesleki İngilizce (ESP) programıdır.

Siz de Business English® Otelcilik İngilizcesi Kurslarına katılarak, resepsiyon, restoran, mutfak ve otel hizmetleri ile ilgili ihtiyacınız olan tüm İngilizce mesleki terimler ve cümle yapılarını kısa sürede öğrenebilir, yabancı öğretmenlerimizle gerçek hayattan alınmış örnek alıştırmalar üzerine İngilizce konuşma pratiği yaparak, yabancı müşterileriniz ile günlük görüşmelerinizde akıcı bir İngilizce ile iletişim kurmaya başlayabilirsiniz.

10
Hours
Workshop

Cumartesi - Pazar
10:00 / 16:00


(2 Gün Toplam 10 Saat)
Workshop Çalışması

4 People 599 TL
8 People 499 TL
12 People 399 TL

24
Hours
Intensive

Ptesi - Çarş - Cuma
19:00 / 21:00


(4 Hafta Toplam 24 Saat)
Yoğun Program

4 People 999 TL
8 People 799 TL
12 People 699 TL

32
Hours
Complete

Salı - Perşembe
19:00 / 21:00


(8 Hafta Toplam 32 Saat)
Detaylı Eğitim

4 People 1.299 TL
8 People 999 TL
12 People 799 TL
KURUMSAL İNGİLİZCE EĞİTİMİ

Business English®, beklentilerinizin ve zamanın sizin için öneminin farkındadır! Kurumsal İngilizce eğitim İhtiyaçlarınızı tam, zamanında ve en etkili şekilde karşılamanızı garantileyen size özel çözümlerimizle hemen tanışın.

İŞ İNGİLİZCESİ KURSLARI

Business English® iş İngilizcesi kursları ile kalabalık sınıflarda kaybolmaya son! 4 kişilik mini grup seçenekleri ve yetişkinlere özel etkileşimli eğitim metodları ile kariyerinizde daha hızlı adımlarla ilerlemeye hemen başlayın.

İNGİLİZCE ÖZEL DERS

Business English® iş İngilizcesi özel ders programları ile kontrol sizde! Ana dili İngilizce yabancı öğretmenler ile kendi belirleyeceğiniz gün ve saat aralıklarında bire bir İngilizce özel ders almaya hemen başlayın.

  • 1 AN INTRODUCTION TO THE CATERING INDUSTRY
    • 1.1 Job titles and responsibilities
    • 1.2 Categories of catering
    • 1.3 Venues
    • 1.4 Services
    • 1.5 Types of catering outlets
  • 2 RESTAURANT STAFF
    • 2.1 Kitchen staff
    • 2.2 Front-of-house staff
    • 2.3 Receiving and seating guests
    • 2.4 Taking orders
    • 2.5 Placing food orders with the kitchen
    • 2.6 Presenting the bill
  • 3 CLOTHES AND PERSONAL HYGIENE
    • 3.1 Clothes
    • 3.2 Hygiene
  • 4 THE KITCHEN
    • 4.1 Kitchen areas
    • 4.2 Kitchen machinery and equipment
    • 4.3 Materials
  • 5 FOOD AND COOKING METHODS
    • 5.1 Food
    • 5.2 Nutrients
    • 5.3 Cooking techniques
  • 6 PREPARING A MENU
    • 6.1 Dishes
    • 6.2 Courses
    • 6.3 Types of menus
  • 7 SERVING TECHNIQUES
    • 7.1 Different service techniques
    • 7.2 Types of crockery, cutlery and serving plates/dishes
    • 7.3 Serving the first course
    • 7.4 Serving the main course
    • 7.5 Serving dessert
    • 7.6 Serving beverages after meals
  • 8 INTERNATIONAL COOKING
    • 8.1 Ingredients
    • 8.2 Cooking techniques
    • 8.3 Customs and traditions
  • 9 THE BAR
    • 9.1 Types of bar
    • 9.2 Drinks
    • 9.3 Equipment
    • 9.4 Taking a beverage orde
    • 9.5 Serving wine
  • 10 THE RECEPTION
    • 10.1 A receptionist's duties and responsibilities
    • 10.2 Hotel services and amenities
    • 10.3 Taking reservations by telephone
  • 11 PROBLEMS AND COMPLAINTS
    • 11.1 Making complaints
    • 11.2 Explaining problems
    • 11.3 Apologising
    • 11.4 Offering solutions